Wij schrijven over wat ons bezig houdt en delen dat graag met je.

Ga eens zwerven
Ok, je bent op zoek naar je ‘passie’. Datgene waar je ‘s ochtends mee wakker wordt en ‘s avonds mee gaat slapen. Jouw drijvende kracht.(lees meer)

Alice in Wonderland
Ik heb de laatste tijd vaak het verhaal van Alice in Wonderland verteld. Voor wie het nog niet kent:Alice komt op een kruising. Midden op de kruising staat een kat. Alice loopt naar de kat toe en vraagt: “Hey Kat, jij bent hier bekend. Welke kant moet ik op?”(lees meer)

Ben je jaloers? Heb jij even geluk!
In soaps en scripted reality series zie je het regelmatig voorbijkomen: Jaloezie als het groene monster, jaloezie die relaties verstoord en zelfs vernietigd. Jaloezie, de emotie die we niet mogen hebben. Jaloezie, waar we ons voor schamen.(lees meer)

Het geheim van de Disneyfilms
Wat hebben alle Disney tekenfilms gemeen? Nee, ik bedoel niet de liedjes of de goede afloop.
En dit geheim is niet alleen in deze tekenfilms te vinden. De wereld zit er vol mee. Daar waar succes is, is het te vinden.(lees meer)

Ziek zijn is een cadeau
Ja, hoor, het is zover. Daar lig ik. In mijn bed, op de bank. Eigenlijk nergens zin in. Ook op Nextflix uitgekeken. Dan weer warm, dan weer koud. Met een dikke trui en sokken aan lig in onder de dekens om een minuut later alles uit te trekken en de dekens van me af te gooien.(lees meer)

Mindset op de werkvloer
Ben jij er ook zo eentje? Iemand die bijna dagelijks met tegenzin naar werk gaat. Iemand die vervelende collega’s heeft. Iemand die een vervelende leidinggevende heeft. Iemand die saai werk heeft? Ben jij er ook zo eentje? Iemand die ’s ochtends met tegenzin het bed uit rolt om op het laatste moment nog net op tijd op werk te arriveren. Ben jij er zo eentje?(lees meer)

Stormy thoughts
Vanmorgen zag ik op het nieuws de berichten over de nasleep van orkaan Harvey in Texas.
Wat me meteen opviel bij de slachtoffers is de verschillende mindset.(lees meer)